Για την προετοιμασία και αποστολή των προϊόντων χρειαζόμαστε 10 εργάσιμες ημέρες.

Οι προθεσμίες επιστροφής προϊόντων υπολογίζονται από την ημέρα παραλαβής από τον πελάτη των προϊόντων και όχι από την ημέρα αγοράς καθώς πρέπει να μεσολαβήσει το διάστημα των 10 εργάσιμων ημερών για την προετοιμασία της παραγγελίας.

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας

• Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Υπαναχώρηση

• Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη για την αγορά κάποιου προϊόντος έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης, δηλαδή επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε (με αλλαγή του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του επιβαρυνόμενοι τα έξοδα επιστροφής του. Σε περίπτωση εξατομικευμένης παραγγελίας (γράμματα ζευγαριού ή αλλαγές στην διακόσμηση ή στο χρώμα των μετάλλων) δεν γίνεται δεκτή επιστροφή προϊόντος.

Ελαττωματικό προϊόν

• Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση, η επιστροφή του γίνεται χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο και εφ’ όσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση  και τα περιεχόμενα αυτής και συνοδεύεται από τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς του (απόδειξη, τιμολόγιο κλπ.).

Φθορές κατά τη μεταφορά.

Επιστροφές/αντικαταστάσεις προϊόντων που έχουν υποστεί φθορές κατά την μεταφορά τους, γίνονται δεκτές εφ’ όσον  γνωστοποιηθούν σε εμάς εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους, μέσω email που θα περιλαμβάνει τεκμηρίωση των φθορών.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή  με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν ήδη παραληφθεί από την συνεργαζόμενη με το velissaria,gr μεταφορική εταιρεία και εφόσον δεν έχουν παρέλθει 48 ώρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας.

ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.