Αποστολές σε όλη την Ελλάδα 

Για την προετοιμασία και αποστολή των προϊόντων χρειαζόμαστε 10 εργάσιμες ημέρες.

Οι προθεσμίες επιστροφής προϊόντων υπολογίζονται από την ημέρα παραλαβής από τον πελάτη των προϊόντων και όχι από την ημέρα αγοράς καθώς πρέπει να μεσολαβήσει το διάστημα των 10 εργάσιμων ημερών για την προετοιμασία της παραγγελίας.

Η παράδοση των προϊόντων σε σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα για αποστολές στην Αθήνα και στους περισσότερους χερσαίους προορισμούς.  Για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς (νησιωτικούς, δυσπρόσιτες περιοχές) οι παραδόσεις γίνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής.

Για οποιοδήποτε κόστος και βάρος η αποστολή σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών, είναι ΔΩΡΕΑΝ εφόσον η παραγγελία σας είναι άνω των 50.

Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας «ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ», μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στο διανομέα της εταιρίας μεταφορών. Και αυτή η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εφόσον η παραγγελία σας είναι άνω των 50.

Αποστολές σε όλη την Κύπρο

Για δέμα αποστολής βάρους ως 1 κιλά (1kg) η αποστολή χρεώνεται 16,5€.

Για δέματα πάνω από 1 κιλά (1kg), θα προηγηθεί ενημέρωση για το κόστος αποστολής.

Ο χρόνος παράδοσης για την Κύπρο υπολογίζεται μεταξύ 2-6 εργάσιμων ημερών.

Αποστολές σε όλο τον κόσμο

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε οποιοδήποτε σημείο της υφηλίου. Θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση και ενημέρωση του πελάτη για το κόστος και τον χρόνο αποστολής.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.