Λάθος εκτέλεση παραγγελίας

• Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του, χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Υπαναχώρηση

• Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη για την αγορά κάποιου προϊόντος έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης, δηλαδή επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε (με αλλαγή του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του επιβαρυνόμενοι τα έξοδα επιστροφής του.

Ελαττωματικό προϊόν

• Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση, η επιστροφή του γίνεται χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο και εφ’ όσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση  και τα περιεχόμενα αυτής και συνοδεύεται από τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς του (απόδειξη, τιμολόγιο κλπ.).

Φθορές κατά τη μεταφορά.

Επιστροφές/αντικαταστάσεις προϊόντων που έχουν υποστεί φθορές κατά την μεταφορά τους, γίνονται δεκτές εφ’ όσον  γνωστοποιηθούν σε εμάς εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους, μέσω email που θα περιλαμβάνει τεκμηρίωση των φθορών.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή  με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν ήδη παραληφθεί από την συνεργαζόμενη με το velissaria,gr μεταφορική εταιρεία και εφ’όσον δεν έχουν παρέλθει 48 ώρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας.

ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.